6 hlavných dôvodov, prečo by ste si mali Môj Orange okamžite stiahnuť do mobilu

Máte radi vo veciach poriadok? My tiež! Práve preto sme pre všetkých našich klientov vytvorili online zákaznícku zónu s názvom Môj Orange, vďaka ktorej môžete mať aj vy vždy prehľad v predplatených službách a zároveň si ich budete môcť nastaviť a prispôsobiť kedykoľvek a kdekoľvek podľa potreby. Pokojne aj z pohodlia gauča. Na čo všetko vám Môj Orange skvele poslúži?

Prehľad o spotrebe

Aká bola vaša spotreba paušálu v minulom mesiaci? Koľko voľných dát vám ešte do konca mesiaca zostáva? Pretelefonovali ste toho veľa? Zase ste to prešvihli s SMS-kami?

V zákazníckej zóne Môj Orange nájdete detailný prehľad o vašej spotrebe, a to napríklad aj vrátane toho, komu, kedy a koľko ste volali. Ak vám na kontrole spotreby naozaj záleží, tak Môj Orange je pre vás priam nevyhnutnosť!

Info o faktúrach

Každý chce vedieť, za čo utráca peniaze. V platforme Môj Orange si môžete taktiež pozrieť detailný rozpis faktúry, a to aj informácie o tom, ktoré ste už zaplatili, ktoré čakajú na úhradu a ktoré sú už dávno po splatnosti.

Aby sme vám platby za faktúry čo najviac zjednodušili, tak ich môžete zaplatiť priamo v rozhraní Môj Orange alebo si zriaďte inkaso platbu, vďaka ktorej vám bude presná suma odchádzať sama od seba, a to pravidelne každý mesiac.

Nákup doplnkových služieb

Radi by ste svoj paušál doplnili o nejaké služby navyše? Je to jednoduché, stačí pár klikov cez Môj Orange a je to vybavené!

Môžete si takto k paušálu pridať napríklad Online ochranu zariadení, službu #datujcelyden s nekonečnými dátami či rôzne iné balíky týkajúce sa volaní, posielania správ alebo dátovania. A niektoré z nich sú dokonca aj úplne zadarmo. Veď kliknite na Môj Orange a presvedčte sa sami!

Aktivácia Navzájom zadarmo

V prípade, že máte vo svojom okolí blízkych alebo priateľov, ktorí taktiež využívajú naše Orange služby, mali by ste pouvažovať o aktivácii balíka Navzájom zadarmo. O čo sa jedná?

Cez zákaznícku zónu Môj Orange môžete založiť skupinu, do ktorej pridáte maximálne 4 Orange ľudí a získate tak všetci možnosť bezplatne si volať a posielať správy v rámci tejto vaše partičky. Výhodné, nie?

Nákup zariadení

Dochádza vášmu smartfónu šťava? Ak ho už neviete zachrániť ani podľa našich tipov, môžete si cez Môj Orange pozháňať úplne nový, a to s výraznou zľavou až do výšky 440 €, bezúročnými splátkamibezplatným vrátením do 14 dní v prípade, že by vám nový mobilný telefón nesadol.

Tieto výhody rozdávame v rámci predĺženia starého paušálu, prenosu čísla od iného operátora alebo aktivácie úplne nového telefónneho čísla.

Odmeny za plnenie misií

Orange odjakživa rád odmeňoval svojich verných zákazníkov. Čo poviete na trošku hravejšiu formu?

Rozhodli sme sa vám v rámci zákazníckej zóny Môj Orange pripraviť niekoľko misií s názvom Orange Svojim, za splnenie ktorých vás vždy odmeníme napríklad dátami navyše, zľavou z faktúry či hovormi zadarmo. Tak čo, prijímate našu výzvu?

Ako sa do Môj Orange zóny prihlásite?

Máte dve možnosti. Môžete sa prihlásiť cez svoj internetový prehliadač alebo si rovno stiahnite aplikáciu Môj Orange, vďaka ktorej budete mať všetko pod palcom. A to doslova!

Ako sa do zákazníckej zóny Môj Orange dostanete? Stačí zadať vaše telefónne číslo, na ktoré vám pošleme SMS s kódom a vy sa cez neho prihlásite. Hotovo! Také jednoduché ako to u nás v Orange vždy býva.

Majte vždy prehľad o svojich predplatených službách či spotrebe a využívajte všetky benefity, ktoré vám Môj Orange poskytuje ešte dnes! Stačí sa do tejto zákazníckej zóny prihlásiť na webe alebo si stiahnuť aplikáciu cez App Store, Google Play či Huawei AppGallery.