Vyberte si DSL internet na doma s balíkom Orange Love

Vyberte si DSL internet na doma s balíkom Orange Love

Objednajte si internet cez satelit od Orangeu, ktorý je dostupný takmer na celom Slovensku

Spoľahlivý a rýchly internet cez satelit je v Orangei jednou z výhod balíka Love. Objednať si ho môžete už teraz cez Orange e-shop. Ak sa však neviete rozhodnúť, alebo si vybrať z troch balíkov Home Basic, Home Optimal, alebo Home Premium, tak určite pokračujte ďalej v čítaní.

V nasledujúcich riadkoch si rozoberieme jednotlivé typy internetu z DSL ponuky.

Základným balíkom je Home Basic DSL, ktorý je vhodný na bežné používanie ako surfovanie na webe, čítanie mailov, sledovanie seriálov na HBO, či Orange TV, ale aj na nenáročnú prácu z domu, alebo online vyučovanie. Home Basic DSL máme v dvoch rýchlostných variantoch 10/1 megabitov za sekundu (aDSL) a 15/1 10/1 megabitov za sekundu (vDSL).

V štandardnej ponuke pre väčšiu domácnosť máme balík Home Optimal DSL v dvoch rýchlostných verziách (Home Optimal aDSL 15/1 Mbit/s a Home Optimal vDSL 50/5 Mbit/s). Online štúdium, alebo pracovný home office sa nezaobíde bez komunikácie s viac ako 5 účastníkmi, na čo je Home Optimal ideálnym výberom. Verzia s vyššou rýchlosťou vám ponúka možnosť sledovať videá v 4K rozlíšení na jednom zariadení, ale FULL HD kvalitu bez problémov zvládne aj na viacerých zariadeniach súčasne.

Nadštandardný Home Premium DSL je určený primárne náročným užívateľom, ako sú napríklad gameri, online streameri a ľudia, ktorí denne pracujú s vysokým objemom dát. Filmy a seriály môžete pozerať z viacerých zariadení súčasne v najvyššej kvalite bez akýchkoľvek starostí.

Aký rýchly internet máte si dokážete overiť pomocou funkcie internet speed test na speedtest.com. Určite si taktiež overte aj dostupnosť pripojenia cez satelit vo vašej lokalite na orange.sk.

Aj pre ponuku DSL platí, že ak si ktorýkoľvek internet spojíte s paušálom, tak získate zľavu na inštalačný poplatok a za prvé 3 mesiace služby neplatíte.