Vyberte si 4G internet pre vašu firmu v Orange

Orange ponúka dva typy 4G internetu pre firmy

Ak sa rozhodujete pre pokrytie 4G sieťou vo vašej firme, Orange vám ponúka na výber dva druhy firemného internetu. Navyše, ak si internet spojíte s firemným paušálom, čakajú vás balíka Love. Získate tak zadarmo aktiváciu na druhý a tretí set-top box, 100% zľavu na aktivačný poplatok a prvé tri mesačné poplatky, ale aj zľavu na nákup zariadení.

Orange biznis zákazníkom ponúka Firemný 4G internet Optimal - 40 / 10 Mbit/s s objemom dát 300 GB, možnosťou HD videohovorov pre 5 účastníkov a pri nižšej kvalite viac ako 10 účastníkov (prebiehať môžu až 4 hovory súčasne).

Nadštandardným variantom je Firemný 4G internet Premium - 225 / 50 Mbit/s, ktorý disponuje vysokou rýchlosťou internetu, môžete sťahovať súbory na viacerých firemných zariadeniach naraz, či komunikovať počas videokonferencie bez problémov aj počas dlhých časových úsekov.

Zavedenie 4G pokrytia je takisto otázkou preferencií a voľby medzi dvomi možnosťami. Duobox vám ponúka najvyššiu možnú rýchlosť aj v miestach so slabým pokrytím. Zariadenie pozostáva z vonkajšej jednotky umiestnenej na fasáde a vnútorného Wi-Fi routera. Druhou možnosťou je Flybox v priestoroch firmy, kde nie je možná inštalácia so zásahom do fasády budovy.

Objednať firemný 4G internet si môžete už teraz na orange.sk.