Tieto Vianoce rozdávame darčeky pre nových aj verných

Svet môže byť lepší aj vďaka dobrým skutkom. Preto sme sa v Orangei rozhodli vylepšiť naše paušály Go a spraviť našou vianočnou ponukou radosť verným aj novým zákazníkom.

Aké výhody prinášame našim zákazníkom s paušálom?

V rámci vylepšených paušálov Go si zákazníci užijú ešte viac dát, vybrané Nonstop balíky zadarmo a bezplatný prenos neminutých dát do ďalšieho mesiaca pri paušáloch Go 15 €, Go 20 €, Go 30 € a Go 40 €. Všetky tieto benefity získa každý automaticky, netreba nič aktivovať, nikam volať ani navštíviť naše predajné miesta.

Objem predplatených dát si môžete jednoducho zdvojnásobiť, ak si bezplatne aktivujete službu Navzájom zadarmo. Vďaka tomu si užijete vy aj všetci členovia v rámci vašej skupiny 2x viac dát na 6 mesiacov.

Vylepšenými paušálmi Go novinky v Orangei nekončia

Počas Vianoc odmeníme zákazníkov extra bonusom až do 100 €, ktorý môžu využiť podľa seba na faktúry za internet alebo zariadenia z našej bohatej ponuky. K smart TV od nás získate HBO ako darček.

V rámci našej výhodnej dvojičkovej ponuky môžete potešiť blízkeho smart zariadením Samsung alebo Huawei iba za 1 € bez viazanosti, ktoré získate k aktivácii paušálu Go a nového telefónu, prípadne iného zariadenia. Okrem toho neprehliadnite našu vianočnú ponuku smart zariadení Xiaomi za rozumnú cenu, z ktorých si vyberie naozaj každý.

Okrem toho sme pre vás pripravili naozaj nekonečný paušál s neobmedzenými hovormi a dátami a dvojnásobok dát až na 6 mesiacov v skupine Navzájom zadarmo.

Viac o našej štedrej vianočnej ponuke sa dozviete tu: /produkty-a-sluzby/vianoce

Extra výhody čakajú aj nových zákazníkov

Nových zákazníkov potešíme v Orangei rovnako ako verných. Čakajú na vás vylepšené paušály Go s extra dátami, Nonstop dátovými balíkmi a skvelým bonusom na zariadenia od 82 € až do 420 € a zľavou až do 100 € k novému pevnému internetu v balíku Love. Bonus do 100 € môžete využiť podľa seba, a to buď ako zľavu z faktúry, alebo na kúpu zariadenia z našej ponuky.

Vďaka Love získate navyše zľavu 10 % z poplatku za paušál, dvojnásobné dáta v skupine Navzájom zadarmo pre vás aj vašich blízkych a ako bonus TV archív a dva tematické TV balíky podľa vášho výberu.

Ak si k nám prenesiete číslo, čakajú vás ďalšie bonusy. K novému paušálu od nás získate zľavu z mesačného poplatku vo výške 7,50 € až na 20 mesiacov, Nonstop dáta pre vybrané aplikácie či zľavu z prvej faktúry až do 20 €, ak si paušál aktivujete cez internet. Všetky naše služby, ktoré si ako nový zákazník objednáte online, si môžete najprv vyskúšať a ak s nimi nebudete spokojní, môžete ich do 14 dní bezplatne vrátiť bez udania dôvodu.

Všetko, čo potrebujete iba za 20 €

Nechcete minúť za paušál viac ako 20 €? Ani nemusíte. Pri aktivácii paušálu Go 20 € od nás dostanete neobmedzené volania, SMS, Nonstop dáta v chatovacích aplikáciách a navyše 2 GB dát. Ak ich nestihnete minúť, môžete si ich slobodne preniesť do ďalšieho mesiaca.

V prípade, že budete mať záujem o aktiváciu internetu, objem dát sa vám zdvojnásobí počas celej viazanosti. Kombinácia internetu so službou Navzájom zadarmo vám prinesie počas prvého pol roka 6 GB dát a na zvyšné obdobie 4 GB extra dát. A to sa za 20 € oplatí, však?

Ak budete mať záujem aj o nové zariadenie, pri objednávke online ho od nás dostanete k paušálu so zľavou vo výške 66 €.

Najobľúbenejší paušál Go 30 €

Doprajte si dostatok všetkého, čo potrebujete. Pri aktivácii paušálu Go 30 € od nás dostanete neobmedzené volania, SMS, Nonstop dáta pre sociálne siete a 10 GB dát mesačne. Ak ich nestihnete minúť, môžete si ich slobodne preniesť do ďalšieho mesiaca.

V prípade, že budete mať záujem o aktiváciu internetu, objem dát sa vám zdvojnásobí počas celej viazanosti. Kombinácia pevného internetu so službou Navzájom zadarmo vám prinesie počas prvého pol roka 30 GB dát a na zvyšné obdobie 20 GB extra dát. A to sa oplatí, však?

Ak budete mať záujem aj o nové zariadenie, pri objednávke online ho od nás dostanete k paušálu so zľavou vo výške 187 €. Ak si k paušálu vezmete aj pevný internet v balíku Love, vaša zľava na zariadenie môže byť až 267 €.

Paušál Go 40 € poteší aj náročných

Doprajte si dostatok všetkého, čo potrebujete. Pri aktivácii paušálu Go 40 € od nás dostanete neobmedzené volania, SMS, Nonstop dátový balík Video a 20 GB dát mesačne. Ak ich nestihnete minúť, môžete si ich slobodne preniesť do ďalšieho mesiaca.

V prípade, že budete mať záujem o aktiváciu internetu, objem dát sa vám zdvojnásobí počas celej viazanosti. Kombinácia internetu so službou Navzájom zadarmo vám prinesie počas prvého pol roka 60 GB dát a na zvyšné obdobie 40 GB extra dát.

Ak budete mať záujem aj o nové zariadenie, pri objednávke online ho od nás dostanete k paušálu so zľavou vo výške 308 €.

Objavte nekonečno s paušálom Go 65 €

Do nekonečna a ešte ďalej! Užite si do sýtosti výhody paušálu Go 65 € a získajte nekonečné volania, SMS aj dáta. Čo viac si priať?

Ak si aktivujete paušál online, potešíme vás zľavou 20 € z vašej prvej faktúry. Využite možnosť bezplatnej aktivácie skupiny Navzájom zadarmo, v ktorej teraz získajú všetci jej členovia 2x viac dát na 6 mesiacov.

Ak budete mať záujem aj o nové zariadenie, k paušálu ho dostanete pri objednávke online so zľavou vo výške až 440 €.

K lepšiemu internetu zľava až do 50 €

Váš domáci internet už nie je to pravé orechové? Prejdite na lepší internet od Orangeu a ušetrite. Získajte ako bonus zľavu až 50 € na pevný internet alebo zariadenie, ktorá vám bude uplatnená v podobe mesačnej zľavy počas 10 mesiacov vo výške 5 €. Ak ste zákazník s Love, zľava sa vám zdvojnásobuje na 100 € a vy si tak užijete rýchly internet so zľavou vo výške 5 € počas 20 mesiacov.

Vážime si aj našich biznis zákazníkov

Popri našich zákazníkoch nezabúdame ani na podnikateľov a firmy, ktorým takisto prinášame v rámci automatického vylepšenia paušálov navýšený objem dát, vybraný Nonstop dátový balík zadarmo a prenos nespotrebovaných dát do ďalšieho obdobia. Všetky benefity pre podnikateľov nájdete na www.orange.sk/biznis.

Ďakujeme, že ste s nami.

*Kompletné informácie o našich ponukách a službách sú dostupné na samostatných produktových stránkach a v príslušných cenníkoch spoločnosti Orange Slovensko, a. s.