Štedrá nádielka vianočných darčekov v Orangei pokračuje aj v decembri

Štedrá nádielka vianočných darčekov v Orangei pokračuje aj v decembri

Zľava 100 % na mesačný poplatok za pevný optický internet počas 6 mesiacov, dvojnásobok dát na hlasový paušál s ponukou Love, Adventný kalendár pre všetkých s prekvapením na každý deň či 25 GB ako darček pre zákazníkov s predplatenou kartou Prima. Orange od zajtra pridáva ďalšie darčeky pre svojich zákazníkov, aby ich Vianoce boli ešte štedrejšie a oni sa mohli spájať so svojimi blízkymi ešte jednoduchšie a výhodnejšie.

Po tom, čo Orange na začiatku novembra predstavil svoju vianočnú ponuku v podobe Smart TV, či smartfónu k optickému internetu za 1 € alebo série výhodných dvojíc a trojíc smart zariadení, prichádza s ďalšími darčekmi, ktorými zaručene poteší všetkých svojich zákazníkov.

Optický internet na 6 mesiacov zadarmo

Extra vianočný darček si pripravil Orange pre zákazníkov, ktorí si teraz až do 3.1.2024 aktivujú Stredný alebo Prémiový internet na optickom pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov. 100 % zľavu z mesačného poplatku na internet teraz môžu získať nie na 3, ale až na 6 mesiacov používania služby. Internet na pol roka zadarmo získajú aj existujúci zákazníci pri zvýšení ich aktuálneho programu pevného internetu. Pre tých zákazníkov, ktorí si zvolia Prémiový internet a namiesto zľavy z mesačného poplatku uprednostnia zariadenie, majú naďalej na výber jeden z dvoch atraktívnych darčekov: 32-palcový TCL Smart TV za 1 €, smartfón Xiaomi Redmi 12C rovnako len za 1 €.

Dvojnásobok dát v paušáloch Plus s ponukou Love

Zákazníci, ktorí využívajú aj niektorý z mobilných paušálov Plus, môžu teraz ušetriť ešte viac, ak si svoj paušál spoja s pevnými službami do balíku Love. Okrem existujúcej extra zľavy 5 € na mesačný paušál môžu získať aj dvojnásobok dát v paušále. Vďaka tomu sa môžu ešte jednoduchšie a výhodnejšie spájať s tými, na ktorých im skutočne záleží.

Darček 25 GB dát pre zákazníkov s Prima kartou

Orange vo svojej štedrej vianočnej nádielke nezabúda ani na zákazníkov, ktorí dávajú prednosť slobode a voľnosti vo forme predplatených kariet. Pre nich si Orange pripravil vianočný dátový darček v podobe 25 GB dát. Darček môžu získať veľmi jednoducho, stačí na SMS, ktorú im zašle Orange, odpovedať v tvare “PRIMA25“ a darček sa im aktivuje automaticky do 24 hodín po zaslaní. Platnosť dátového balíka je 30 dní odo dňa aktivácie, vrátane dňa aktivácie. Dátový darček môže zákazník získať iba jedenkrát v uvedenom období.

Druhá dobrá správa pre zákazníkov s Prima kartou je tá, že Nekonečné hovory týždenný balík ako odmena za dobitie kreditu cez internet v minimálnej hodnote 7 €, sa predlžuje do konca roka. Odmena sa aktivuje automaticky do 24 hodín od navýšenia kreditu. Platnosť balíka je 7 dní odo dňa aktivácie vrátane dňa aktivácie, pričom v danom týždni môže volať až na 100 rôznych čísel. Túto odmenu môže zákazník získať maximálne trikrát počas platnosti benefitu.
Ponuka je platná do konca roka 2023.

Adventný kalendár s prekvapením na každý deň

Aby Orange spríjemnil adventné obdobie svojim zákazníkom, pripravil si pre nich v aplikácii Môj Orange Adventný kalendár. Každé jedno okienko Adventného kalendára ukrýva darček, ktorý si zákazníci môžu vybrať hoci aj každý deň od 1. decembra až do Štedrého dňa. Tešiť sa môžu na vouchery v rôznej hodnote na nákup príslušenstva, nekonečné denné dáta či predplatené Prima karty s kreditom a dátami zadarmo. Tieto darčeky sú určené pre všetkých zákazníkov Orangeu, ktorí využívajú akýkoľvek hlasový paušál a získať ich môžu len tak, bez ďalších podmienok ako poďakovanie za to, že sú s Orangeom. Stačí, ak si každý deň otvoria svoj Adventný kalendár.