Skvelá novinka pre študentov od Orangeu: Na Yoxo Markete môžu obchodovať so svojimi dátami

Skvelá novinka pre študentov od Orangeu: Na Yoxo Markete môžu obchodovať so svojimi dátami

Užívať si život naplno, chatovať bezstarostne s priateľmi a možnosť rozhodnúť sa slobodne, ako naložím so svojimi dátami. To všetko je teraz možné vďaka Orangeu, ktorý oddnes ponúka študentský paušál Go Yoxo za 15 €určený pre všetkých študentov vo veku od 15 do 26 rokov

Nielen výhodnú komunikáciu, ale zároveň aj skutočnú slobodu voľby získajú zákazníci - študenti, ktorí sa od dnešného dňa rozhodnú pre nový študentský paušál Go Yoxo od Orangeu. Vďaka jedinečnému Yoxo Marketu sa môžu všetci držitelia paušálu Go Yoxo slobodne rozhodnúť, ako naložia so svojimi mobilnými dátami – svoje nespotrebované dáta môžu na Yoxo Markete predať, prípadne si extra ďalšie dokúpiť.

Atraktívny paušál pre študentov s bohatým obsahom

Študentský paušál Go Yoxo ponúka študentom neobmedzené hovory a správy, 5 GB dát a zároveň aj neobmedzené dáta na obľúbené chatovacie aplikácie a sociálne siete ako Snapchat, Instagram, Facebook, Watsapp a Messenger, a to všetko za mesačný poplatok 15 €.

Získať ho môžu všetci žiaci a študenti ZŠ, SŠ a VŠ vo veku od 15 do 26 rokov, ktorí sú držiteľmi preukazov ISIC, EURO<26 a učitelia vlastniaci ITIC kartu.

Dáta sú najvýhodnejšie na Yoxo Markete

Jedinečnou súčasťou paušálu Go Yoxo je Yoxo Market, na ktorom mladí zákazníci môžu obchodovať so svojimi dátami. Práve na Yoxo Markete môžu predať svoje nespotrebované dáta, ak si ich nechcú preniesť do ďalšieho fakturačného obdobia, alebo si extra dáta dokúpiť, ak nejaké navyše potrebujú. To im ponúka nielen slobodu voľby, ale zároveň aj možnosť ušetriť. Predajom svojich dát si totiž môžu znížiť svoju faktúru alebo, naopak, kúpiť dáta na Yoxo Markete si môžu tiež výhodnejšie.

Predaj aj nákup dát na Yoxo Markete je možný po balíkoch s objemom 1 GB. Zo začiatku je cena za 1 GB nastavená na 1 €, pričom je pohyblivá v závislosti do ponuky a dopytu. Ak zákazník predá svoje dáta na Yoxo Markete, automaticky sa mu o danú sumu zníži nasledujúca faktúra. Rovnakú sumu zaplatí, ak si dáta na Yoxo Markete dokúpi. Oproti štandardnej cene 4 € za 1 GB pri cene 1 € tak ušetrí 3€.

Maximálny objem dát, ktorý študenti môžu na Yoxo Markete počas jedného fakturačného obdobia predať, sú 2 GB, pričom aj tento maximálny objem sa môže dynamicky meniť podľa toho, ako sa bude obchodovanie na Yoxo Markete vyvíjať.

Do Yoxo Marketu sa môžu prihlásiť všetci zákazníci s paušálom Go Yoxo cez zákaznícku zónu Môj Orange.

Dátová odmena za jazdu Slovnaft BAjkom

Orange dlhodobo myslí zodpovedne a ekologicky a chce motivovať aj svojich mladých zákazníkov, aby im záležalo na životnom prostredí. Preto sa spojil s prevádzkovateľom bicyklov Slovnaft BAjk. Študenti, ktorí využívajú tento ekologický spôsob dopravy, dostanú od Orangeu dáta navyše. Pre držiteľov kariet ISIC, ITIC a EURO<26, ktorí majú zakúpený Ročný študent program Slovnaft BAjku, dostanú každý mesiac 1 GB dát navyše.