Program výhod Orange Svojim ešte bohatší a atraktívnejší - viac benefitov pre najvernejších zákazníkov

Orange pokračuje vo vylepšovaní programu výhod Orange Svojim a obohacuje ho o ďalšie benefity. Do programu pridáva zľavy pre zákazníkov, ktoré môžu využiť na nákupy u partnerov. Čím dlhšie je zákazník s Orangeom, tým viac zliav môže využiť, pričom najvernejší zákazníci môžu v programe získať najviac výhod.

Program výhod Orange Svojim, ktorý Orange poskytuje svojim zákazníkom ako odmenu za vernosť, je od dnešného dňa ešte atraktívnejší. Po novom sú benefity rozdelené nielen v rámci troch prehľadných kategórií (Oslavy, Misie a Prekvapenia), ale zákazníci môžu získať aj ďalšie extra zľavy na nákup u partnerov v závislosti od počtu rokov, počas ktorých využívajú služby Orangeu. Čím viac rokov je zákazník v Orangei, tým viac zliav môže získať.

Ak je zákazník s Orangeom menej ako 5 rokov, pripravený je pre neho jeden benefit – jedna zľava na nákup u partnerov raz za polroka. Zákazníci, ktorí využívajú služby Orangeu od 5 do 10 rokov, si môžu raz za pol roka vybrať dva benefity tretích strán. Tí zákazníci, ktorí sú v Orangei najdlhšie, čiže viac ako 10 rokov, majú možnosť vybrať si raz za pol roka až tri zľavy na nákupy u tretích strán.

Pri každom benefite, ktorý si Orange pre zákazníkov pripravil, sú presne špecifikované podmienky pre jeho získanie. Ponuka zliav na nákupy u tretích strán je priebežne aktualizovaná, aby bola čo najzaujímavejšia a najrelevantnejšia.

V októbri sa medzi benefitmi nachádza napríklad zľava 20 % v internetovom obchode s oblečením Answear, 15 % zľava na počítačové a dioptrické okuliare z e-shopu Lentiamo, či zľava 20 € na wellness a kúpeľné pobyty v hodnote viac ako 180 € prostredníctvom portálu Travelking.

V programe Orange Svojim sa nachádzajú aj iné darčeky, odmeny a prekvapenia v rámci troch kategórií – Oslavy, Misie a Prekvapenia. Všetky benefity a zľavy pre zákazníkov sú ľahko a prehľadne dostupné priamo v Zákazníckej zóne Môj Orange.

Oslavy

V sekcii Oslavy je prehľad benefitov, ktoré zákazník získa automaticky pri špeciálnych príležitostiach - nájde tu napr. „Darček na uvítanie v Orangei“ pri aktivácii nového paušálu (aktuálne je to voucher v hodnote 5 € na nákup kníh na www.martinus.sk), a tiež rôzne výročné benefity v rámci odmeny „Ďalší rok spolu“ (napr. 1 GB navyše k paušálu alebo voucher na nákup kníh).

Misie

V časti Misie zákazník vidí prehľadne zoradené jednoduché misie, z ktorých keď niektorú splní, môže získať množstvo odmien. Ide predovšetkým o misie a s nimi súvisiace odmeny z oblasti digitalizácie, konvergencie, odporúčania služieb známym a podobne. Pre zákazníkov sú pripravené misie ako napríklad „Odporučenie známemu“ (odmena: zľava na paušál alebo dáta navyše), „Spojenie služieb“ (odmena: výhody Love ponuky), „Členstvo v skupine Orange Svojim Premium“ (odmena: exkluzívna starostlivosť a zľava na vybrané služby), „Vytvorenie výhodnej skupiny“ (odmena: neobmedzené volania a SMS v rámci skupiny), „Nákup v e-shope“ (odmena: zľava na mesačný poplatok alebo zariadenie), „Vrátenie starého mobilu“ (odmena: dáta navyše alebo voucher na nákup kníh na www.martinus.sk), „Aktivácia e-faktúry“ (odmena: dáta navyše alebo voucher na nákup kníh na www.martinus.sk), a podobne. Čím viac misií zákazník splní, tým viac odmien môže získať.

Prekvapenia

Sekcia Prekvapenia každý mesiac prináša nové súťaže alebo iné akciové ponuky, do ktorých sa zákazník môže buď aktívne zapojiť, alebo bude do nich zapojený automaticky na základe zmluvných podmienok. Sú to hlavne súťaže o lístky na festivaly, rôzne atraktívne zariadenia a vouchre alebo benefity tretích strán. Špecifickým benefitom v rámci sekcie prekvapení bude možnosť bezplatne si vyskúšať niektoré služby (tzv. Try&Buy).