Orange zákazníkom prispeje na kúpu pevného internetu

Orange zákazníkom prispeje na kúpu pevného internetu

Mať doma rýchly a spoľahlivý internet je v tomto čase dôležité, a preto Orange teraz prispeje zákazníkom na kúpu pevného internetu sumou až do 100 €.

Kredit priamo na zákaznícky účet

Príspevok až 100 € na kúpu pevného internetu môžu dostať zákazníci Orangeu na svoj zákaznícky účet v rámci aktuálnej ponuky. Zľavu zákazník získa ak si k hlasovému paušálu v Orangei kúpi akýkoľvek pevný internet a spojí si tieto dve služby v Love dohode s viazanosťou na 24 mesiacov.

V prípade, že si zákazník zakúpi iba pevný internet samostatne s 24-mesačnou viazanosťou a nemá v Orangei hlasový paušál, alebo si ho nechce spojiť so svojim hlasovým paušálom v Love dohode, získa príspevok vo výške 50 €.

Z pripísanej sumy na zákazníckom účte sa bude každý mesiac odpočítavať po 5 € na platbu za pevný internet. Príspevok môže zákazník získať aj na navýšenie svojho súčasného internetového programu aspoň o jednu úroveň alebo dokúpenie služby Zrýchlenie na 1 Gbit/s či Zvýšenie rýchlosti odosielania dát do 300 Mbit/s k optickému internetu.

Ktorýkoľvek z pevných internetov výhodnejšie

Príspevok môže zákazník získať na ktorýkoľvek z pevných internetov v ponuke Orangeu – či už optický, DSL alebo 4G internet pre domácnosť/firmu a akýkoľvek z ich variantov (Basic, Optimal, Premium). Orange mu pritom vždy poradí a odporučí ten najlepší internet, ktorý je na adrese dostupný.

Aktivačný poplatok na nule

Do konca augusta navyše môžu navyše zákazníci využiť aj ďalšie zvýhodnenie – získať 100 % zľavu na aktiváciu/inštaláciu pevného internetu.

Užitočné vylepšenia pevného internetu

Orange pokrýva pevným internetom už 90 % domácností na Slovensku a svoje pokrytie neustále rozširuje. Navyše k nemu ponúka aj viacero užitočných vychytávok. Pre prípad výpadku pevného internetu poskytuje Záložný internet - dáta, vďaka ktorým môže zákazník aj v prípade poruchy či výpadku pevného internetu ďalej surfovať. Aby mali zákazníci rovnako spoľahlivý Wi-Fi signál v každom kúte domácnosti, Orange ponúka Wi-Fi zosilňovač, ktorý prinesie dostatočne silný signál do celej domácnosti, či trebárs na terasu.