Orange bonusy: Čo k našim Go paušálom rozdávame ZADARMO?

Orange bonusy: Čo k našim Go paušálom rozdávame ZADARMO?

O našich skvelých Orange Go paušáloch ste už asi počuli, no vedeli ste, že ku každému z nich pribaľujeme aj nejaké tie benefity úplne ZADARMO? Že nie? Tak to ste na správnom mieste, pretože v nasledujúcich riadkoch vám o niekoľkých lákavých paušálových akciách a zľavách povieme viac.

Nonstop dáta pre vybrané aplikácie

Žijeme v online svete a pre mnoho z nás je pri výbere paušálu dôležité, koľko dát budeme mať mesačne k dispozícii. Ale čo ak vám povieme, že v Orange môžete mať pre niektoré vybrané aplikácie dáta nonstop a zadarmo?

Stačí si vybrať paušál podľa toho, ktoré apky používate najviac – sú to sociálne siete, aplikácie určené na chatovanie a komunikáciu alebo streamovacie apky na sledovanie filmov, seriálov a videí? Tento benefit obsahujú paušály Go Safe Extra, Go Yoxo, Go Safe Basic, Go Safe Optimal a Go Safe Premium.

Zľava na nové zariadenie

Radi by ste vymenili svoj starý telefón za nový? Alebo potrebujete nový tablet či notebook? My vám ktorékoľvek z týchto zariadení vieme predať s výraznou zľavou, a to až do výšky 440 €!

Zľavu na nové zariadenie poskytujeme nielen úplne novým zákazníkom, ale aj tým, ktorí si chcú preniesť číslo od iného operátora alebo vymeniť svoj starý Orange paušál za nový.

Jednorazová zľava z faktúry

Okrem skvelých cien za naše paušály vám vieme poskytnúť aj jednorazovú zľavu z faktúry za to, že si paušál vybavíte online.

Táto jednorazová zľava môže byť vo výške 10 € pri paušáloch Go Safe Data Basic, Go Yoxo, Go Safe Basic a Go Safe Optimal, alebo až 20 €, ktorú dostanete pri online vybavení paušálov Go Safe Extra, Go Safe Premium a Go Safe Exclusive. Ak túto zľavu neuvidíte na 1. faktúre, nebojte, v tej nasledujúcej už bude započítaná.

Online ochrana

Vo svojich mobilných telefónoch máme uložené rôzne citlivé informácie, ku ktorým ak by sa dostali hackeri alebo iné nepovolané osoby, mohlo by to pre vás skončiť fakt nešťastne. A keďže v našej ponuke nájdete množstvo dátových paušálov, je nám jasné, že ako naši klienti chcete mať svoje smartfóny plne chránené.

Aj preto ponúkame v rámci paušálov Go Safe Extra, Go Safe Data Basic, Go Safe Mini, Go Safe Basic, Go Safe Optimal, Go Safe Premium a Go Safe Exclusive službu Online ochrana, ktorá kontroluje škodlivý obsah z internetu ešte predtým, ako sa dostane do vášho zariadenia.

Služba Navzájom zadarmo

Máte vo svojom okolí ľudí, ktorí si taktiež užívajú naše skvelé Orange paušály? Tak v tom prípade musíte využiť bezplatnú službu Navzájom zadarmo. Práve vďaka nej si môžete vytvoriť skupinu 2 až 5 ľudí, ktorí si medzi sebou navzájom volajú a posielajú správy, ako je vám asi jasné zo samotného názvu, úplne zadarmo. A navyše, každý z nich dostanete dvojnásobok dát, nech vlastní ktorýkoľvek Go Safe paušál. Kto by do tejto služby nešiel?

Dáta navyše

Dát nie je nikdy dosť! Súhlasíte? Skvelé, my sme vedeli, že vás našimi bezplatnými extra dátami potešíme! 1 GB navyše na prvé 3 mesiace dostanete k paušálom Go Safe Data Basic, Go Safe Mini a Go Safe Basic. Máli sa vám to?

Tak využite službu #datujcelyden, vďaka ktorej si môžete až 8-krát v mesiaci aktivovať neobmedzené dáta v rámci všetkých paušálov s výnimkou Go Yoxo a Go Safe Exclusive.

Chcete využívať tieto skvelé akcie a zľavy úplne ZADARMO aj vy? Stačí si vybrať nejaký z našich Orange Go paušálov a sú vaše! Viac informácií získate v našom paušálovom prehľade.