Objavte výhody balíka Orange Love s optickým internetom Fiber Partner

Objavte výhody balíka Orange Love s optickým internetom Fiber Partner

Orange ponúka tri rôzne riešenia v ponuke Fiber Partner - internet cez kábel

S optickým internetom Fiber Partner získavate istotu, že nezostanete bez pripojenia a je vhodný pre domácnosť i pre firmy. Spojte si ho s paušálom do balíka Love a získajte množstvo výhod akými sú napríklad 100 zľava z poplatku počas prvých troch mesiacov. Aké možnosti vám však ponúkajú tri druhy balíkov z ponuky Fiber Partner?

Najzákladnejším typom je Basic Fiber Partner 30 Mbit/s. Vďaka nemu môžete streamovať videá, sledovať obľúbené programy vo Full HD a prehrávať ich na dvoch zariadeniach naraz. Videá vo vyššom štandarde 4K môžete sledovať nanajvýš na jednom zariadení.

Ak vás v domácnosti žije viac a internet do notebooku ocení nielen pracujúci otec, ale aj deti, ktoré sa učia vo vedľajšej izbe, rozhodne vyskúšajte Optimal Fiber

Partner 250 Mbit/s. Okrem spoľahlivého riešenia pre home office vám Optimal Fiber Partner ponúka možnosť sledovať videá vo vysokej kvalite na viacerých zariadeniach súbežne a utiahne aj hranie online hier. Dosahuje osem krát vyššiu rýchlosť pripojenia ako Basic verzia.

Ak si prajete až dvadsať krát vyššiu rýchlosť internetu oproti Basic verzií, denne pracujete v podmienkach náročnejších na spotrebu dát, tak je pre vás najvhodnejší Premium Fiber Partner 600 Mbit/s. Takto vás nebude obmedzovať počet pripojených zariadení a zábavu si dokážete bez problémov užiť kedykoľvek v 4K.

Ak je pre vás kľúčovým faktorom pri výbere vhodného internetového balíka rýchlosť pripojenia, vyskúšajte funkciu internet speed test na speedtest.com. Rozhodujúcim faktorom pri výbere je aj dostupnosť vo vašej lokalite, ktorú si môžete overiť na orange.sk.