Internet a televízia od Orangeu na pol roka zadarmo

Internet a televízia od Orangeu na pol roka zadarmo

V Orangei nám záleží na tom, aby malo čo najviac ľudí prístup ku kvalitnému internetovému pripojeniu, a preto neustále rozširujeme dostupnosť svojich služieb a zatraktívňujeme ich používanie. Aktuálne môžu zákazníci získať optický internet a televíziu na celého pol roka zadarmo, dokonca aj s bezplatnou inštaláciou.

Výrazne atraktívnejšia ponuka služieb pevnej siete čaká na nových zákazníkov Orangeu, ktorí si od 4.9.2023 aktivujú niektorý z programov pevného internetu – či už samostatne alebo spolu s Orange TV (internet aj TV od úrovne Optimal a vyššie) – s viazanosťou na 24 mesiacov. Počas prvých 6 mesiacov totiž v rámci aktuálnej ponuky získajú 100 % zľavu z mesačného poplatku na internet, resp. internet a televíziu. Ponuka platí aj pre existujúcich zákazníkov pri zvýšení ich aktuálneho programu pevného internetu.

„Vieme, že obdobie návratu žiakov do školy je pre domácnosti z pohľadu výdavkov pomerne náročné. Preto sme sa rozhodli prísť s ponukou, ktorá to zákazníkom hľadajúcim kvalitný vysokorýchlostný internet uľahčí. Veríme, že mnoho z nich tento benefit ocení, ako aj to, že vďaka nemu budeme ešte viac spájať to ľudské v nás,“ hovorí Pawel Galej, Chief Commercial B2C Officer Orangeu.

Zákazník si v Orangei môže vybrať z niekoľkých programov pevného internetu – Basic za cenu 11 €, Optimal za 16 €, Premium za 21 € a Top za 26 €. V prípade spojenia s televíziou si tak zákazníci môžu vyskladať balík podľa seba a od úrovne Optimal tak získa obe služby so 100 % zľavou až na pol roka.

V balíku Love ešte výhodnejšie

Zákazník, ktorý využíva aj niektorý z vybraných mobilných paušálov, môže ušetriť ešte viac, ak si svoj paušál spojí s pevnými službami do balíku Love. Okrem extra zľavy na mesačný paušál môže získať aj ďalšie benefity, ako napríklad dvojnásobok dát v paušále, balíčky televíznych programov bezplatne a podobne (viac informácii o výhodách Love).