Ešte viac výhod pre zákazníkov s predplatenou kartou Prima Voľba: Nový benefit za dobíjanie kreditu, jednoduchá aktivácia pomocou tvárovej biometrie

Nekonečné hovory ako benefit za dobíjanie kreditu cez internet, ako aj možnosť aktivácie predplatenej karty Prima Voľba prostredníctvom tvárovej biometrie – to sú novinky, vďaka ktorým si zákazníci obľubujúci predplatené služby môžu užívať ešte viac chvíľ so svojimi najbližšími a zároveň získajú väčšiu voľnosť a flexibilitu.

Nekonečné hovory ako odmena za dobitie kreditu

Každý zákazník s Prima kartou, ktorý si do 10.12.2023 dobije svoj kredit na predplatenej karte cez internet v minimálnej hodnote 7 €, získa odmenu Nekonečné hovory týždenný balík. Odmena sa aktivuje automaticky do 24 hodín od navýšenia kreditu. Platnosť balíka je 7 dní odo dňa aktivácie vrátane dňa aktivácie, pričom v danom týždni môže volať až na 100 rôznych čísel. Túto odmenu môže zákazník získať maximálne dvakrát v uvedenom období.

Prima Voľba ešte dostupnejšia

Predplatené karty Prima Voľba si zákazníci Orangeu môžu zakúpiť už aj na 70 vybraných pobočkách spoločnosti GG Tabak po celom Slovensku, pričom zoznam partnerov, kde bude predplatená karta dostupná, sa bude postupne rozširovať. Zároveň, aj do portfólia predplatených služieb prináša Orange digitálne riešenie, vďaka ktorému dokáže svojim zákazníkom zjednodušiť ich život a byť pre nich ešte prístupnejšími. Pomocou tvárovej biometrie si zákazník bude môcť svoju novú predplatenú kartu Prima Voľba aktivovať veľmi jednoducho a pohodlne aj bez potreby navštíviť predajňu Orangeu. Digitálna registrácia karty prebehne rýchlo a ľahko cez mobil, tablet alebo počítač všade tam, kde je dátové pripojenie alebo Wi-Fi, pričom kartu je možné po registrácii používať ihneď. Ich SIM karta bude vďaka technológii aktívna už pár minút po jej zakúpení bez nutnosti návštevy predajne. Totožnosť zákazníka sa overuje prostredníctvom nasnímania občianskeho preukazu z oboch strán, nasnímania jeho tváre a tiež pohybom očí, ktorý potvrdí, že za objektívom sa nachádza živý človek. Celý tento proces trvá len 5 minút.

Prima Voľba v skratke

Predplatená karta Prima Voľba od Orangeu za sumu 2 € obsahuje okrem kreditu v tejto výške aj 1 GB dát s platnosťou na 30 dní a nekonečné hovory na 6 mesiacov zadarmo na 1 číslo v sieti Orange. Kredit na predplatenej karte si zákazník môže navyšovať jednoducho viacerými spôsobmi a je platný 12 mesiacov od posledného dobitia.

Pri pravidelnom dobíjaní kreditu vždy do 30 dní od posledného dobitia v minimálnej výške 10 €, zákazník postupne získa:

• nekonečné víkendové volania v sieti Orange
  • nekonečné víkendové správy v sieti Orange
  • víkendové dáta 10 GB