Bezpečné poistenie zariadení - ďalší dôkaz, že Orangeu na bezpečnosti skutočne záleží

Bezpečné poistenie zariadení - ďalší dôkaz, že Orangeu na bezpečnosti skutočne záleží

Náhodné poškodenie mobilného zariadenia alebo jeho krádež nemusí byť pre zákazníkov Orangeu žiadny problém. Vďaka novej generácii poistenia, ktoré je určené pre mobilné telefóny, tablety a smart hodinky, môžu zákazníci Orangeu cítiť istotu, že ich zariadenie je v bezpečí. Navyše Bezpečné poistenie ochráni nielen zariadenie zákazníka, ale aj jeho samotného pred rizikami vo virtuálnom prostredí.

Orange ako jediný operátor na slovenskom trhu v spolupráci s poisťovňou Cardif ponúka poistenie, ktoré kryje zákazníka proti škodám, ktoré vzniknú poškodením alebo krádežou zariadenia a súčasne mu pomôže aj v prípade problémov v online svete. Bezpečné poistenie ochráni zariadenie zákazníka pri poškodení pri páde alebo poškodení vodou, zákazníkovi pomôže aj v prípade krádeže zariadenia, či pri problémoch pri online nákupoch, alebo ak sa zákazník stane nechcenou obeťou phishingu.

Svoje zariadenia si môžu poistiť tí zákazníci Orangeu, ktorí si ho či už v plnej výške alebo za dotovanú cenu zoberú k svojmu hlasovému alebo dátovému paušálu.

Bezpečné poistenie zariadení Optimal s maximálnym limitom plnenia v prípade poškodenia alebo krádeže zariadenia vo výške 600 € je ideálne pre zariadenia s plnou cenou do 600 € vrátane. Toto poistenie pokrýva dve poistné udalosti za rok. Mesačný poplatok je 5 €.

Tri poistné udalosti za rok pokrýva Bezpečné poistenie zariadení Premium. To poskytuje maximálny limit plnenia v prípade poškodenia alebo krádeže zariadenia vo výške 2 000 € a je vhodné pre zariadenia s plnou cenou vyššou ako 600 €. Bezpečie s variantom Premium môžu zákazníci získať už za 10 € mesačne.

Vďaka poisteniu môžu byť aj online nákupy ešte bezpečnejšie

Oba varianty poistenia kryjú aj nákupy na internete v EÚ a rozvinutých krajinách (Austrália, Island, Izrael, Japonsko, Kanada, Nórsko, Nový Zéland, USA, Veľká Británia, Švajčiarsko) až do výšky 600 €, v prípade nákupov v ostatných krajín sveta a nákupu už použitého tovaru až do výšky 200 €. Variant Premium obsahuje okrem krytia nákupov na internete aj krytie zneužitie elektronických platieb vrátane phishingu, a to až do výšky 2 000 €.

Pri oboch variantoch poistenia je samotné poistenie platné až 48 mesiacov.