5 + 1 tip, ako získať Orange paušál za najnižšiu cenu

5 + 1 tip, ako získať Orange paušál za najnižšiu cenu

Aj vy sa držíte hesla, že každý cent k dobru sa počíta? Tak to s vami súhlasíme! A ako dôkaz sme sa rozhodli odhaliť zopár tipov na to, ako môžete u nás v Orange získať paušál za čo najvýhodnejšie ceny. Veď uznajte sami, aj zopár eur mesačne vám v priebehu roka môže pomôcť ušetriť poriadny balík.

1. Nakupujte paušály online

Dnes sa už takmer všetko viac oplatí nakupovať online. A presne to isté platí aj o paušáloch. Pýtate sa prečo? Pretože ak si u nás v Orange vybavíte nový paušál cez internet, dáme vám jednorazovú 10 alebo 20 € zľavu z vašej prvej faktúry! Výška zľavy, pravdaže, záleží od vybraného paušálu.

2. Preneste si číslo

Ak nie ste spokojní so svojím terajším poskytovateľom telefonických služieb, alebo len hľadáte lacnejšiu alternatívu, máme pre vás skvelú správu. Každému klientovi, ktorý si k nám prenesie svoje telefónne číslo, darujeme každý mesiac zľavu z faktúry vo výške 2,50 až 7,50 €. A to je už za rok celkom pekne ušetrená sumička.

3. Vyšší paušál, takmer rovnaká cena

Nepokryje vám váš terajší paušál všetky komunikačné potreby? Pokojne prejdite na vyšší a využívajte tak svoj smartfón naplno, a to za takmer rovnakú cenu, akú ste platili za paušál pôvodný. Ako je to možné? Všetkým zákazníkom, ktorí požiadajú o level vyšší paušál ponúkneme zľavu v rozmedzí od 2,5 až 10 € v závislosti od typu paušálu. Takže získate viac minút, dát, prípadne iných výhod za skoro rovnaký mesačný poplatok. Skvelé, nie?

4. Ide o Love

Skutočnou výhodou nášho Orange programu Love nie sú len všetky telekomunikačné služby pod jednou strechou, ale aj výrazná zľava z paušálu. Stačí si od nás preplatiť pevný internet, televízne vysielanie aj paušál a my vám z mesačnej splátky zrazíme až 10 % z jej pôvodnej mesačnej hodnoty.

5. Vo dvoch sa to lepšie ťahá

Viete, čo robí spokojný Orange zákazník? Pochváli sa našimi službami a odporúča ich ďalej! A to fakt sa oplatí! Stačí nás totiž odporučiť známemu a my dáme vám aj vášmu blízkemu zľavu na 20 mesiacov vo výške 50 až 150 €. Tak čo, koho odporučíte vy?

BONUS: Aktivujte si program Orange svojim

Ak ste ešte nepočuli o našom programe Orange svojim, dovoľte nám predstaviť vám ho. Prináša množstvo benefitov, súťaží a odmien, ktoré sa však líšia od angažovanosti zákazníka a momentálne prebiehajúcej akcie. Určite sa však oplatí stať sa jeho súčasťou, pretože jednou z odmien môže byť aj zľava na paušál. To nesmiete zmeškať!

Zaujali vás naše tipy na to, ako získať Orange paušál za zvýhodnenú cenu? Ak áno, tak navštívte náš web alebo nás kontaktujte a spoločne zrazíme váš poplatok za paušál tak nízko, ako to len pôjde. :)