Orange zjednodušuje a zatraktívňuje ponuku pre firemných zákazníkov – viac dát, vyššie rýchlosti a tiež úplne nová konvergentná ponuka Love Pro Biznis

Orange pokračuje v zjednodušovaní svojho portfólia a predstavuje úplne novú ponuku pre biznis zákazníkov. Nové mobilné paušály Pro Biznis a programy optického internetu FiberNet Pro ponúkajú viacero noviniek, sú atraktívnejšie, modernejšie a cenovo výhodnejšie. Podnikatelia, živnostníci a firmy majú zároveň po prvýkrát možnosť spojiť si mobilný biznis paušál a optický biznis internet do ponuky Love Pro Biznis a získať tak dodatočnú zľavu 20 % na fixný internet počas celej doby trvania kontraktu.

Orange zatraktívňuje a sprehľadňuje celé svoje biznis portfólio služieb mobilnej aj optickej siete. Reaguje tak na neustále sa meniace a narastajúce potreby podnikateľov, živnostníkov a firiem, a to predovšetkým v oblasti dát, prístupových rýchlostí a doplnkových služieb. Od 3. novembra 2023 uvedie hneď niekoľko noviniek.

Nové mobilné paušály Pro Biznis

Firemní zákazníci si môžu v Orangei po novom vybrať z prehľadnej ponuky piatich mobilných paušálov Pro Biznis. Ich súčasťou je bohatý balík voľných dát, medzinárodných hovorov, neobmedzené správy, neobmedzený internet po prečerpaní dát z balíka či dotácia na zariadenia až do výšky 455 €.

Tri najvyššie paušály Pro Biznis ponúkajú zároveň možnosť výberu extra benefitov v podobe doplnkových služieb v cene paušálu. Zákazník si tak svoj mobilný paušál vie prispôsobiť svojim špecifickým potrebám – vybrať si môže zo štyroch doplnkových služieb: 5 GB dát mesačne navyše, 5 % zľava na zariadenie, roamingový balík Môj svet-bez poistenia a Online ochrana Basic.

Prehľad nových paušálov Pro Biznis

Pro Biznis Optimal Pro Biznis Classic Pro Biznis Extra Pro Biznis Exclusive Pro Biznis Premium
Volania v rámci SR, v EÚ 250 min. Nekonečné Nekonečné Nekonečné Nekonečné
Medzinárodné hovory - 120 min. 300 min. 600 min. 1200 min.
SMS/MMS v rámci SR, v EU a do EU a Zóny 1 Nekonečné Nekonečné Nekonečné Nekonečné Nekonečné
Dáta v rámci SR a celej EÚ 5 GB 10 GB 30 GB 200 GB 1000 GB
Rýchlosť prenosu dát po prečerpaní predplateného objemu dát 512 Kbit/s 512 Kbit/s 5 Mbit/s 20 Mbit/s 20 Mbit/s
Dotácie na zariadenia 40 € 94,5 € 166,5 € 258,5 € 455 €
Zdieľanie dát - - - - 100 GB
Doplnkové služby na výber v cene paušálu - - 1 1 2
Roaming - - - - 300 min., 500 SMS/MMS, 1 GB
Mesačný poplatok 20 € 27 € 37 € 47 € 70 €

Optický internet s doplnkovými službami

Biznis zákazníci si v Orangei môžu po novom vybrať z troch programov pevného internetu FiberNet Pro. V nových programoch ich potešia predovšetkým vysoké rýchlosti optického pripojenia od 400 Mbit/s až po 1Gbit/s a doplnkové služby v cene. Súčasťou všetkých troch programov je služba B2B Fixná Ochrana pre zabezpečenie kybernetickej bezpečnosti pripojených zariadení, a tiež služba automatickej zálohy dát Backup Expert 50. Najvyšší program FiberNet Pro Premium obsahuje v cene navyše aj službu Pevná IPv4 adresa.

Love ponuka už aj pre biznis zákazníkov

Spojiť si služby mobilnej a pevnej siete do ponuky Love a ušetriť môžu po novom v Orangei už aj biznis zákazníci. Ak si svoj Pro Biznis Optimal, Classic, Extra, Exclusive, alebo Premium paušál spoja s ktorýmkoľvek biznis programom optického internetu do ponuky Love Pro Biznis, získajú zľavu 20 % na mesačný poplatok z ceny FiberNet Pro počas celej doby kontraktu.

Prehľad nových programov optického internetu FiberNet Pro

FiberNet Pro Optimal FiberNet Pro Extra FiberNet Pro Premium
Rýchlosť sťahovania dát 400 Mbit/s 800 Mbit/s 1 Gbit/s
Rýchlosť odosielania dát 80 Mbit/s 160 Mbit/s 500 Mbit/s
Doplnkové služby zahrnuté v paušále Online ochrana, BackUp Expert 50 Online ochrana, BackUp Expert 50 Online ochrana, BackUp Expert 50, Pevná IPv4 adresa
Mesačný poplatok 18 € 25 € 30 €
V balíku Love Pro s 20 % zľavou 14,40 € 20 € 24 €

Orange ako spoľahlivý partner pre biznis zákazníkov

Okrem poskytovania hlasových a dátových biznis služieb je Orange lídrom v poskytovaní technologických riešení pre malé, stredné, ale aj veľké firmy, ktoré využívajú najnovšie technológie. Vďaka najlepšej a najdostupnejšej mobilnej sieti poskytuje smart riešenia v oblasti internetu vecí (IoT), taktiež disponuje viacerými úspešnými riešeniami v oblasti využívania umelej inteligencie (AI) na adresovanie výziev, ktorým denne čelia firmy na Slovensku, či už v oblasti potravinárstva, úspory energií, zdravotníctva či bezpečnosti.