Orange ponúka 4G internet na doma s výhodami balíka Love

Orange ponúka 4G internet na doma s výhodami balíka Love

Všetko, čo potrebujete vedieť o ponuke 4G internetu na doma od Orangeu

Spojenie internetu a paušálu sa v Orangei nazýva Love. Balík služieb Love vám ponúka viacero výhod ako je bonus na nákup zariadení, dvojnásobné dáta a 100% zľava z poplatku za internet na prvé tri mesiace. Prvé tri mesiace zadarmo si môžete užívať aj akýkoľvek balík 4G internet. Bližšie špecifikácie rôznych typov 4G internetu sa dozviete v tomto článku.

Hoci je 5G za dverami, tak ešte chvíľu potrvá, kým dosiahne plnú infraštruktúru a jeho pokrytie na Slovensku bude postačujúce pre všetky regióny. Kúpou 4G internetu získate istotu, že budete pripojení za akýchkoľvek okolností, pretože ponúka najstabilnejšie pripojenie.

Základným typom v Orange ponuke je Home Basic 4G - 15 / 1 Mbit/s. Je vhodný pre nenáročných užívateľov na bežné využívanie, surfovanie na webe, čítanie e-mailov, či prácu z domu, alebo online výučbu. Zvláda hlasovú komunikáciu s viac ako piatimi účastníkmi hovoru. Filmovú zábavu si môžete užiť vo full HD na jednom zariadení ako napríklad Smart TV alebo notebooku.

Najpredávanejším typom naďalej ostáva Home Optimal 4G - 15 / 2 Mbit/s. Ideálne riešenie pre rodiny a početnejšie domácnosti. V ponuke je možnosť bezplatnej výmeny zariadenia, vrátenia služby do 14 dní a vysoký objem dát - 150 GB.

Home Premium 4G - 30 / 3 Mbit/s je tretím, nadštandardným typom. Bez problémov prehráva online videá vo FULL HD kvalite na viacerých zariadeniach súčasne. Pri vyššej kvalite prehrávania spolieha nanajvýš na jedno zariadenie.

Domáci 4G internet od Orangeu môžete prevádzkovať buď cez nami inštalovaný Duobox, alebo Flybox pre tých, ktorí nemôžu zasahovať do fasády budovy a môžu si ho hravo nainštalovať sami.

Pre zákazníkov Love platí aj výhodná zľava z poplatkov za Wi-Fi, ktorú môžete mať takto aj v najodľahlejšom kúte vášho domu.

Objednávať môžete na orange.sk, termín inštalácie si určíte sami a naši technici sa vám radi prispôsobia.