Najväčší slovenský festival je tento rok online Orange prináša Pohodu in the Air priamo na váš displej

Najväčší slovenský festival je tento rok online Orange prináša Pohodu in the Air priamo na váš displej

Druhý júlový víkend patrí už 24 rokov najväčšiemu hudobnému festivalu na Slovensku. Dnes je už jasné, že Pohoda bude v dôsledku pandémie koronavírusu úplne iná.

Pohoda bude in the Air a aj vďaka Orangeu si fanúšikovia a diváci budú môcť vychutnať unikátny trojdňový online festival. Orange ako jeden z hlavných partnerov, prenesie livestreamy koncertov, diskusií, divadla či tanca priamo na váš displej. Navyše, pre zákazníkov Orangeu, je pripravený Nonstop dátový balík Sociálne siete, s ktorým budete môcť zažiť netradičnú Pohodu in the Air kdekoľvek.

Sme radi, že festival Pohoda prišiel s nápadom priniesť všetkým svojim fanúšikom jedinečný online zážitok. V dňoch 9. – 11. júla 2020 sa uskutoční Pohoda in the Air. Jedným z  hlavných partnerov festivalu je už deviatykrát Orange. Vďaka jeho technologickému zabezpečeniu sa môžete tešiť na live koncerty streamované priamo z letiska, ale aj livestreamy zo zahraničia, diskusie, dokumenty a jednu svetovú filmovú predpremiéru a zažiť tak festivalovú atmosféru kdekoľvek sa budete nachádzať.

Pohodový benefit pre zákazníkov Orangeu

Pohodu in the Air zažijete na webovej stránke festivalu a sociálnej sieti Facebook. Preto si fanúšikovia – zákazníci Orangeu budú môcť počas festivalu aktivovať a mesiac zadarmo využívať Nonstop dátový balík Sociálne siete. Fanúšikovia tak môžu zažiť atmosféru festivalu priamo na obrazovkách svojich mobilných zariadení a bezstarostne si vychutnať jedinečné online festivalové zážitky.

Pohodové zážitky na Facebooku Orangeu

Hlavný stream z Orange stageu bude možné sledovať na Facebookovej stránke Orangeu a zaujímavé diskusie z Optimistanu Nadácie Orange vám neuniknú na Facebookovej stránke Nadácie Orange. Na nich sa zároveň môžete zapojiť do súťaží o vstupenky na festival Pohoda 2021.

Pohodové diskusie v Optimistane Nadácie Orange

Dôležitej téme, ktorá na Slovensku nemá systémové riešenie, bude venovaná aj jedna z diskusií v Optimistane Nadácie Orange. Marek Madro, psychológ a programový riaditeľ z OZ IPčko bude hovoriť o potrebe prevencie v oblasti duševného zdravia a krízových linkách pomoci. Za každého diváka, ktorý bude sledovať diskusiu online na Facebooku Nadácie Orange, venuje 1 euro Iniciatíve na podporu duševného zdravia. V spolupráci s detskou psychologičkou Máriou Tóthovou Šimčákovou sa uskutoční aj diskusia o programe Deti na nete, ktorý Orange dlhodobo rozvíja s cieľom poukázať na nástrahy internetu, zodpovedné digitálne rodičovstvo a bezpečnosť detí v online svete.

Viac informácií čoskoro na www.orange.sk/pohodawww.nadaciaorange.sk