Zákazníci DSL internetu v Orangei budú surfovať rýchlejšie a bez dátových obmedzení. Zrýchli aj optika. Všetko za nezmenenú cenu.

Bratislava 15. október 2019 – Od 16. októbra 2019 Orange zvyšuje rýchlosti pevného DSL internetu a optického internetu Partner a ruší pri nich dátové obmedzenia. O ďalších 100 Mbit/s vzrastie aj maximálna rýchlosť pri najvyššom variante optického internetu Home Fiber. To všetko bez akejkoľvek zmeny v cenách.

Zákazníci programov Home DSL a Home Fiber Partner od Orangeu budú surfovať vyššími rýchlosťami a po novom aj bez dátových obmedzení. Zrušenie tzv. FUP a zvýšenie rýchlosti bude automaticky aplikované existujúcim zákazníkom uvedených paušálov a platí pre všetky varianty služby – teda Basic, Optimal aj Premium. Pre nových zákazníkov budú od polovice októbra k dispozícii už len nové parametre týchto služieb.

Pri DSL internete zvyšuje Orange rýchlosti nasledovne: Home Basic (aDSL) ponúkne namiesto 8/1 rýchlosť až do 10/1 Mbit/s, pri Home Basic (vDSL) narastie z 8/1 na 20/2 Mbit/s, v Home Optimal (vDSL) z 30/3 na 50/5 Mbit/s a najvyšší program Home Premium (vDSL) bude k dispozícii s rýchlosťou do 100/10 Mbit/s namiesto doterajších 80/8 Mbit/s.

Ponuka programov pevného internetu DSL od 16. 10. 2019

Home Basic DSL

Home Optimal DSL

Home Premium DSL

Max. prenosová rýchlosť aDSL

10/1 Mbit/s

15/1 Mbit/s

Max. prenosová rýchlosť vDSL

20/2 Mbit/s

50/5 Mbit/s

100/10 Mbit/s

10 €

15 €

20 €

S optickým internetom ešte rýchlejšie
Od 16. októbra 2019 tiež vzrastie maximálna teoretická prenosová rýchlosť, ktorú ponúka najvyšší program pevného optického internetu. Program Home Premium Fiber teda ponúkne rýchlosť až do 600/60 Mbit/s.

Home Basic Fiber

Home Optimal Fiber

Home Premium Fiber

Max. prenosová rýchlosť

30/5 Mbit/s

300/30 Mbit/s

600/60 Mbit/s

10 €

15 €

20 €

Narastú aj prenosové rýchlosti pri programoch „partnerského“ internetu cez optiku Home Fiber Partner. Maximálna prenosová rýchlosť pri Home Basic Fiber Partner vzrastie z 15/1 na 30/3 Mbit/s, pri Home Optimal Fiber Partner zo 60/6 na 100/10 Mbit/s a Home Premium Fiber Partner ponúkne namiesto pôvodných 300/30 Mbit/s až na 600/60 Mbit/s.

Ponuka programov pevného optického internetu Partner od 16. 10. 2019

Home Basic Fiber Partner